Betaalbare website laten bouwen

Stap 1 - Wat

In een vrijblijvend gesprek bekijken we hoe een website waardevol kan zijn voor uw bedrijf. Op basis van uw specifieke behoeften en verwachtingen kiezen we het juiste webpakket op uw maat en bespreken we de layout. Elk design is steeds op maat.

Stap 2 - Opmaak

Wij nemen de opbouw van de website volledig op ons. Dit betekent dat wij de webpagina's opvullen met de door u geleverde inhoud. 

Stap 3 - Onderhoud

U krijgt steeds een opleiding om de site zelf te onderhouden. Hebt u te weining tijd om dit zelf te doen dan kunt u een webticket kopen.
Onze prijzen

✔ geen contracten

✔ éénmalige opmaakkost
✔ jaarlijkse kost afhankelijk het type website (een- of meertalig, database, webshop,...)

Onze garantie

✔ betaalbaar
✔ mobielvriendelijk
✔ eenvoudig zelf te onderhouden
✔ onberispelijke service (ook achteraf)

Ik had geen idee hoeveel een nieuwe website voor onze sportclub zou kosten. F1 plus was mij niet bekend. Ik vond hen via de website "Betaalbare webdesigners”. Ik koos voor F1 plus omwille van de aantrekkelijke prijs en het aanbod voor hosting en ondersteuning alles rechtstreeks via F1 plus.
Bij de ontwikkeling gemakkelijke en efficiënte contact name: altijd live via skype. Wat betreft het product: het is heel leuk om zelf de website te kunnen aanpassen. Het is echt heel eenvoudig en duidelijk, zelfs voor een leek in de IT! 
Een aanrader voor verenigingen, clubs of kleinere ondernemingen, voor toepassingen waarbij de gebruikers rechtstreeks formulieren kunnen invullen, opvragen doen, vragen stellen via e-mail,...      

Luc Van den Bossche namens Mini Moerbeke vzw