Over F1 plus

Logo website maken F1 plus
F1 verwijst naar de helptoets op een computer. De plus betekent dat we meer dan een gewone helptoets zijn, namelijk een persoonlijke ondersteuning voor al uw vragen en problemen. Vandaar de slogan "Uw persoonlijke helpdesk".

F1 plus biedt zelfstandigen, vrije beroepen, kleine KMO's en verengingen een betaalbare, mobielvriendelijke website die u nadien zelf eenvoudig kan aanpassen. Voor de technologie van de websites werk ik samen met SiteManager mijn super-collega's.
Bij F1 plus kunt u ook individuele opleidingen op maat volgen op kantoor of via skype.
Website laten maken door Katrien Dossche
Na 26 jaar in de industrie gewerkt te hebben als scheikundige, heb ik twee jaar geleden van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik ben een enthousiaste webadviseur. Ik wil mijn klanten helpen bij het verhogen van hun omzet door hun digitale aanwezigheid te verhogen.

Mijn persoonlijke missie is een 
onberispelijke service en snel, efficiënt en betaalbaar werk bieden met de nodige technische ondersteuning. 
Ook als de website klaar is, kunt u terecht voor ondersteuning via mail telefoon of via skype. 
Bij Syntra ben ik docent MailChimp.
Loopbaancoaching bij Zenito leerde me te refleceteren over mijn manier van ondernemen. Mijn relaas vindt u hier.

Ik hou van van lezen en wandelen.
Voor een overzicht van mijn gevolgde opleidingen verwijs ik u graag naar LinkedIn.

Op 1 juni 2018 ben ik het aanspreekpunt van Een Kubus in mijn tuin geworden voor Vlaanderen. De Kubus rolde héél toevoellig mijn leven binne.

Een nieuw project dat u graag wil bespreken?

Onze partners

logo sitemanager
logo teamleader
logo ticketwinkel
Etno graphics
de collega's van sitemanager

De collega's van SiteManager