Betaalbare website laten bouwen

Stap 1 - Wat

In een vrijblijvend gesprek bekijken we hoe een website waardevol kan zijn voor uw bedrijf. Op basis van uw specifieke behoeften en verwachtingen kiezen we het juiste webpakket op uw maat en bespreken we de layout. Elk design is steeds op maat.

Stap 2 - Opmaak

Wij nemen de opbouw van de website volledig op ons. Dit betekent dat wij de webpagina's opvullen met de door u geleverde inhoud. 

Stap 3 - Onderhoud

U krijgt steeds een opleiding om de site zelf te onderhouden. Hebt u te weining tijd om dit zelf te doen dan kunt u een webticket kopen.
Onze prijzen

✔ geen contracten

✔ éénmalige opmaakkost
✔ jaarlijkse kost afhankelijk het type website (een- of meertalig, database, ...)

Onze garantie

✔ betaalbaar
✔ mobielvriendelijk
✔ eenvoudig zelf te onderhouden
✔ onberispelijke service (ook achteraf)

F1 plus maakte een supermooi ontwerp voor de website van DeadPoet vzw. Een non-profitorganisatie kan zich geen dure websites permitteren maar dat betekent niet dat een goede website overbodig is. 
F1 plus zorgde ervoor dat alles betaalbaar bleef en leverde toch de nodige functionaliteiten. En het resultaat mag gezien worden.
Zaakvoerster Katrien Dossche gaat klantgericht en vol enthousiasme op zoek naar de beste oplossing voor elk probleem. Haar tips zijn altijd bruikbaar. Zo werd op de site een ticketlink geïmplementeerd die ook weer betaalbaar is. 
Een groot voordeel van het systeem waarmee F1 Plus werkt, is het gemak waarmee je zelf de inhoud van de website kan aanpassen. Katrien geeft daarvoor de nodige uitleg en is de eerste hulplijn als iets niet lukt.
Ik beveel F1 plus aan bij iedereen die het wil horen! De plus is in deze bedrijfsnaam zeker op zijn plaats als verwijzing naar datgene wat het verschil maakt.

Sabine Martens namens DeadPoet vzw
webdesign gent