Betaalbare website laten bouwen

Stap 1 - Wat

In een vrijblijvend gesprek bekijken we hoe een website waardevol kan zijn voor uw bedrijf. Op basis van uw specifieke behoeften en verwachtingen kiezen we het juiste webpakket op uw maat en bespreken we de layout. Elk design is steeds op maat.

Stap 2 - Opmaak

Wij nemen de opbouw van de website volledig op ons. Dit betekent dat wij de webpagina's opvullen met de door u geleverde inhoud. 

Stap 3 - Onderhoud

U krijgt steeds een opleiding om de site zelf te onderhouden. Hebt u te weining tijd om dit zelf te doen dan kunt u een webticket kopen.
Onze prijzen

✔ geen contracten

✔ éénmalige opmaakkost
✔ jaarlijkse kost afhankelijk het type website (een- of meertalig, database, ...)

Onze garantie

✔ betaalbaar
✔ mobielvriendelijk
✔ eenvoudig zelf te onderhouden
✔ onberispelijke service (ook achteraf)

De beslissing om met F1 plus in zee te gaan voor het ontwikkelen van een website voor de Latemse Kunstkring, was al genomen toen ik in het bestuur kwam. Ik was wel vertrouwd met het werken met PC en verschillende programma’s, maar van Mailchimp en Jotform had ik nog nooit gehoord. Maar met de hulp van Katrien was ik daar behoorlijk vlug mee weg. Zij geeft directe, gebruiksklare uitleg digitaal of “de vive voix”. Als ik vastliep op een probleem hielp ze me  in no time zodat ik zonder tijdverlies kon verder werken. Dat zij niet alleen professioneel prima functioneert, maar bovendien een vriendelijke, energieke vrouw is, is pure winst.

Vera Lambersy
webdesign gent