Over F1 plus

Logo website maken F1 plus
F1 verwijst naar de helptoets op een computer. De plus betekent dat we meer dan een gewone helptoets zijn, namelijk een persoonlijke ondersteuning voor al jouw vragen en problemen. Vandaar de slogan "Uw persoonlijke helpdesk".

F1 plus biedt zelfstandigen, vrije beroepen en kleine KMO's een betaalbare, mobielvriendelijke website / webshop die je nadien zelf eenvoudig kan aanpassen. Voor de technologie van de websites werk ik samen met SiteManager mijn super-collega's. Voor de webshops werk ik samen met KMO-shops.
Bij F1 plus kun je ook individuele opleidingen op maat volgen op kantoor of via skype.
Website laten maken door Katrien Dossche
Na 26 jaar in de industrie gewerkt te hebben als scheikundige, heb ik vijf jaar geleden van mijn hobby mijn beroep gemaakt namelijk een enthousiaste webadviseur. Ik wil mijn klanten helpen bij het verhogen van hun omzet door hun digitale aanwezigheid te verhogen en door gebruik te maken van efficiënte bedrijfsprocessen.

Mijn persoonlijke missie is een 
onberispelijke service en snel, efficiënt en betaalbaar werk bieden met de nodige technische ondersteuning. 
Ook als de website klaar is, kun je terecht voor ondersteuning via mail, telefoon of via skype. 
Bij Syntra ben ik docent MailChimp.
Loopbaancoaching bij Zenito leerde me refleceteren over mijn manier van ondernemen. Mijn relaas vind je hier.

Ik hou van van lezen en wandelen met 'De Camino's' (tijdens het wandelen ruimen we zwerfvuil op). In Laethem Business Friends verzorg ik de website, nieuwsbrief (met dank aan Bart voor de teksten) en de boekhouding.
Als geboren en getogen Latemnaar ben ik lid van Natuurpunt, Den Laetemschen vriendenkring, Latemse kunstkringCamino's en Unizo Leie-Schelde ...
Voor een overzicht van mijn gevolgde opleidingen verwijs ik u graag naar LinkedIn.

Op 1 juni 2018 ben ik het aanspreekpunt van Een Kubus in mijn tuin geworden voor Vlaanderen. De Kubus rolde héél toevallig mijn leven binnen.
waarden van f1 plus

Bij de start van F1 plus, was het voor mij héél belangrijk om de waarden die ik nastreef te noteren. Zo kan ik deze als toets gebruiken bij het nemen van beslissingen en bijsturen waar nodig.

  • eerlijkheid
  • respect voor mens & milieu
  • betrokkenheid
  • afspraken nakomen
  • ethische bank (Triodosbank)
  • maatschappelijk geëngageerd
  • goede communicatie
  • openheid
  • samengroeien met partners

Op mijn to-dolijst staat ook het toetsen van F1 plus aan de MVO-waarden. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een nieuw project dat je graag wil bespreken?

Onze partners

logo sitemanager
logo teamleader
logo ticketwinkel
logo KMO shops

Mijn collega's bij SiteManager